Onvergetelijke verjaardag

Eén dag nadat Bjorn in Nederland is aangekomen, mocht hij alweer terugvliegen naar New York. Maar dit keer gaan we allemaal mee!

We kwamen mooi op tijd aan op Schiphol. Nadat we de huurauto hadden ingeleverd liepen we met 2 volle bagagekarren naar de incheckbalies. Er was een probleem met het ticket van Luka, maar na wat telefoontjes werd dit gelukkig opgelost en konden we gewoon allemaal mee op de vlucht.
Samen met Rikus en Ilene hebben we nog een kop koffie gedronken en een taartje gegeten voor de verjaardag van Jevi.

Nadat we afscheid hadden genomen (met moeite kregen we Luka mee van Ilene….) moesten we nog door de douane. Een hele belevenis met 3 kinderen, een buggy, laptops, ipads, videocamera’s, schoenen die uit moeten, riemen die af moeten. Maar het is gelukt en we mochten weer door.

Bij de incheckbalie was het helaas niet mogelijk om te regelen dat we bij elkaar konden zitten. Dus dit moesten we aan boord oplossen. Gelukkig zaten er super aardige mensen naast ons die wel van stoel wilden ruilen. Ik heb Luka niet eens hoeven knijpen om ze te overtuigen 😉
We hebben zelfs kunnen regelen dat oma Ria bij ons in de business class mocht zitten. Na een paar seconden waren we het er al over eens; zo wil je altijd wel vliegen….
20160403_162201

De stewardess gaf de kinderen een leuk pakketje en Jevi vertelde dat hij vandaag jarig is. Even later kwam de stewardess terug en vroeg of Jevi ook even bij de piloot wou kijken. Nou dat liet hij zich geen twee keer zeggen. En stiekem vonden papa en mama het ook wel erg leuk om te zien. De piloten namen echt even de tijd voor Jevi en lieten hem van alles zien. Super leuk, wat een ervaring

De jongens vonden het geweldig in het vliegtuig. Onbeperkt films kijken, beetje drinken, lekker eten. Jevi kreeg nog een verjaardagskaart met berichtjes van alle bemanningsleden en zijn toetje zag er wel heel speciaal uit!
20160403_165645

Het einde van de vlucht was alleen iets minder geslaagd…. Jevi kreeg enorme oorpijn en door de storm in New York was er veel turbulentie waardoor Milan moest overgeven. Maar ondanks dat hebben we een enorm goeie vlucht gehad en waren we blij dat we in Amerika waren.

De wachttijd bij de douane viel gelukkig redelijk mee. De koffers hadden we snel gevonden, de rij bij de paspoortcontrole was alleen ongelooflijk lang. Een mega rij langs de bagagebanden. Via de andere kant van de hal leek het rustiger, dus daar zijn we naar toe gelopen. Bjorn zag vervolgens dat een personeelslid een gezin met een kind vooraan in de rij liet aansluiten. Heel toevallig was dit iemand uit India, dus daar heeft Bjorn even slim op ingespeeld. En 2 minuten later waren wij door de paspoortcontrole! Toch handig die ervaring 🙂

Ik was natuurlijk reuze benieuwd naar m’n nieuwe auto die Bjorn afgelopen donderdag net had opgehaald. Alle bagage past er gelukkig in (ietsje groter dan m’n auto in NL), dus we waren al snel onderweg naar ons huis. Het was ondertussen al 12 uur ’s nachts Nederlandse tijd, maar de jongens waren nog steeds allemaal wakker. In de auto werd er gevochten tegen de slaap, maar na een half uur had iedereen verloren. Thuis wilden we snel iedereen de pyjama aantrekken toen we erachter kwamen dat de tas van Jevi ontbrak…. Oeps, toch iets te snel vertrokken bij die bagageband.
Om half acht (US tijd = 6 uur eerder dan in NL) lag iedereen heerlijk te slapen in bed.

Advertenties

One thought on “Onvergetelijke verjaardag”

 1. Hallo allemaal,
  Fijn dat jullie nu samen in the US zijn! Leuk reisverslag🤗
  Jeci nog gefeliciteerd met je 7e verjaardag!
  Een superfijne tijd gewenst.
  Liefs,
  Bert&Charlene

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s