It giet oan!

Vandaag vliegen we dan eindelijk met z’n allen naar de USA.

Vrijdag was de laatste schooldag voor Jevi en Milan. Ik mocht aan het einde van de ochtend samen met ze afscheid nemen op school. Jevi heeft nog een presentatie gegeven die hij samen met zijn Engelse juf Esther had gemaakt. Vervolgens heeft hij traktaties uitgedeeld en kreeg hij zelf nog kaartjes en een prachtig boek met allemaal foto’s, verhalen en tekeningen van zijn klasgenootjes waar ze stiekem aan hadden gewerkt op de momenten dat Jevi Engelse les had. Een ongelooflijk mooi aandenken. Milan mocht ook trakteren in zijn klas en kreeg ook een mooi boek met tekeningen van iedereen. Nadat hij iedereen een handje had gegeven heeft Milan iedereen uitgezwaaid. Heel aandoenlijk.

Vrijdagmiddag was Jevi z’n kinderfeestje. Nog even een middagje spelen met z’n beste vriendjes. Milan z’n beste vriendje Reinder was er ook bij. Een super leuke middag met aan het einde dikke knuffels en lieve woordjes van stoere jongens onder elkaar.

Zaterdagochtend kwam Bjorn weer aan in Nederland. Eindelijk weer samen. Zaterdagmiddag werd ons lege ongezellige huis toch nog even heel gezellig toen er nog allemaal vrienden en familie afscheid kwamen nemen.
Zaterdagavond hebben we alle spullen bij elkaar gezocht om er achter te komen dat we toch nog een extra koffer nodig hadden. Gelukkig reist m’n moeder mee en had zij nog wel een koffer over. Dus zondagochtend zaten wij met al onze spullen in de auto richting schiphol. Op naar Amerika

In de auto kreeg Jevi nog allemaal berichtjes van z’n vriendjes. En als je 7 jaar oud bent kun je natuurlijk al heel knap zelf iets terug sturen…. kleine jongens worden groot
image

Advertenties

One thought on “It giet oan!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s