Verhuizen

image

Maandag 14 maart: daar is het verhuisbedrijf al. Vandaag en morgen worden onze spullen allemaal ingepakt en woensdag komt de zeecontainer waar alles ingeladen wordt.

De afgelopen tijd zijn we veel bezig geweest met sorteren. Want wat moet er nou wel mee en wat laten we hier in Joure. De spullen die meegaan moeten vervolgens nog verdeeld worden over de zeevracht, luchtvracht of onze eigen koffers. Hier hebben we toch wel een paar keer over na moeten denken.

Voor de jongens was het ook een lastig vraagstuk. “Welk speelgoed kun je 6 weken zonder, welk speelgoed 3 weken en welk speelgoed kun je helemaal niet zonder?” is ook niet een hele logische vraag aan een kind van 4 of 6. Het antwoord was wel te verwachten; ik kan nergens zonder. Maar uiteindelijk na wat extra uitleg en een paar tranen is het ze gelukt om het speelgoed te verdelen.

Gisteren zijn Bjorn en ik kamer voor kamer doorgelopen en hebben we alle spullen voorzien van de juiste sticker, zodat de verhuizers vandaag aan de slag kunnen.

image

image

De dozen voor de luchtvracht zijn ondertussen al ingepakt en zullen dan klaar staan in ons nieuwe huis wanneer we daar 3 april aankomen.

image

Tot die tijd blijven we in Joure kamperen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s