Het wordt nu wel echt

De vluchten voor de pre-visit zijn geboekt. Waar het vorige week allemaal nog erg ver weg leek, wordt het nu toch ineens wel heel erg echt.

Vanuit alle kanten worden we nu benaderd om de relocatie voor te bereiden. De één helpt ons bij het vinden van de juiste school. De ander ondersteunt bij de financiële en belastingtechnische kant. Weer een ander gaat ons helpen met het vinden van een huis. Een andere partij boekt voor ons de vluchten. Nog een andere partij brengt ons in contact met andere expats. Al deze bedrijven willen nu van alles van ons weten. Een hoop geregel dus, maar dan kom ik juist helemaal in m’n element!

Via het “funda” van Amerika zijn we zelf al aan het kijken naar huizen in de regio. Uiteraard kom je dan ook de mooiste huizen tegen met zwembad, tennisbaan of aan het strand. Ook hier blijkt maar weer dat Jevi grote oren heeft. Via zijn juf hoor ik vandaag dat we al een huis hebben gevonden. We moeten alleen nog kiezen of we aan het strand willen wonen of liever een huis met een zwembad…..dusssss
Wij zoeken nog even verder. Over 2 weken gaan Bjorn en ik samen naar Stamford om daar een aantal huizen en scholen te bezoeken. Hopelijk vinden we iets leuks, zodat we begin april met z’n allen er naar toe kunnen gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s